Din läkare har många av svaren - men inte alla

Alla "vet" vad massage är, men långt ifrån alla vet vilka problem den kan hjälpa dem med eller vilka effekter den kan ha.

Vad jag erbjuder är en behandling som inte bara är avslappnande, utan även revitaliserar och stärker din kropp.

Att träna regelbundet är naturligtvis positivt för kroppen, men vissa problem biter inte träningen på.

En muskelcells hela funktion är att dra ihop sig, om den fastnar i hopdraget läge (vilket upplevs som stelhet och hårdhet I muskeln) så kan den inte arbeta och detta går därför inte att träna bort.

Detta leder även till försämrat blodflöde och ansamling av “skräp” I muskulaturen (restprodukter av näringsämnen som inte forslas bort ordentligt).

Det går däremot att behandla muskeln så att det låsta läget släpper, blodflödet återställs och skräpet rensas ut (dricker man bara tillräckligt med vatten så tar njurarna hand om det).

Effekter av behandlingen inkluderar ökad rörlighet, minskad/helt borttagen smärta, mer energi, bättre andning, bättre balans i kroppen mm.

Jag kan även behandla en skadad muskel eller sena på ett sätt som förstärker och underlättar dess läkeprocess och kan återställa den även när annat inte hjälper.

Exempel inkluderar en man med förslitningsskada på sin hälsena som inte kunde stödja på foten. Efter att jag hade behandlat honom ett antal veckor kunde han gå normalt igen.

Ett annat är en kvinna vars hela kropp var spänd som en stålfjäder. Efter 5 behandlingar hade hon fått tillbaka rörligheten och spänsten i kroppen och hennes andning hade förbättrats avsevärt.